Autodent.fi

Yrityksille

Autodent.fi pesupalvelut yrityksille

Laadukkaat autonpesupalvelut yrityksille

Tarjoamme yrityksille ammattitaitoista ja vaivatonta pesupalvelua, joka auttaa pitämään ajoneuvot puhtaana ja edustavana. Olipa kyseessä sitten henkilöautot, pakettiautot, veneet tai työkoneet tarjoamme kokonaisvaltaiset pesupalvelut kaikkiin tarpeisiin.

Suurimpia asiakkaitamme ovat automaahantuojat ja autoliikkeet ympäri Suomen. Hoidamme vuosittain yli 50 000 ajoneuvoa Etelä- ja Länsi-Suomessa, mikä tekee meistä alan johtavan toimijan.

Tarvitseeko yrityksesi kalusto pesupalveluita? Ota yhteyttä niin lasketaan teille tarjous.

Miksi valita AutoDent?

 1. Laadukas puhdistus
  Käytämme alan parhaita pesuaineita ja -välineitä varmistaaksemme ajoneuvojen huolellisen puhdistuksen. Ammattitaitoinen tiimimme takaa, että ajoneuvonne näyttävät ja tuntuvat  puhtailta.

 2. Nopea ja tehokas palvelu
  Ymmärrämme, että aikataulut voivat olla tiukkoja, jonka vuoksi tarjoamme nopean ja tehokkaan palvelun, jotta ajoneuvo saadaan käyttöön mahdollisimman nopeasti.

 3. Joustavuus
  Räätälöimme pesu- ja hoitopalvelut yrityksenne tarpeiden ja aikataulujen mukaan. Voimme huolehtia pesuista säännöllisesti tai tarpeen mukaan.

 4. Ympäristöystävällinen lähestymistapa
  Huolehdimme ympäristöstä ja käytämme pesuprosessissa ympäristöystävällisiä menetelmiä.

 5. Tyytyväisyystakuu
   Tavoitteenamme on tyytyväiset asiakkaat. Tarjoamme tyytyväisyystakuun palveluillemme ja teemme kaikkemme, jotta olette tyytyväisiä lopputulokseen.

Toimipaikat


Toimimme 15 eri toimipisteessä seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Hämeenlinna, Tampere, Turku ja Raisio.

Autodent.fi palvelut yrityksille
Autodent.fi palvelut yrityksille 2
Autodent.fi palvelut yrityksille 3

Yritysmyynti

Pääkaupunkiseutu-hämeenlinna-tampere
Varsinais-Suomi
Scroll to Top