Autodent.fi

Palveluehdot

 

Hinnaston hinta on aina lähtökohtaisesti pysyvä autosta riippumatta. Varaamme kuitenkin oikeuden ilmoittaa mahdollisista lisäkustannuksista, ennen töiden aloittamista. Tällaisia tilanteita voisi olla esimerkiksi runsaasti eläinkarvoja sisältävä auto, erityisen naarmuinen tai likainen auto. Näissä tapauksissa joudumme käyttämään normaalia enemmän työaikaa sekä puhdistusainetta, päästäksemme mahdollisimman hyvään lopputulokseen.

Lisäksi pihkan, pien, maalisumun ja teippausten poiston, teemme tuntiveloituksella erikoistyönä.

Lisätyötuntiveloituksemme on 48€ alv 24%.

Kaikki sivuilla mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Annamma kaikille työsuorituksillemme tyytyväisyystakuun.

Puhdistuksen yhteydessä pyrimme aina huolellisuuteen. Pyydämme ottamaan autosta kaiken ylimääräisen irtotavaran pois ennen auton tuontia pesulaan. Emme vastaa ajoneuvoon jätetyistä irtotavaroista mikäli niitä puuttuu tai on vioittunut pesun yhteydessä

Ajoneuvot pyritään tarkistamaan ennen pesulaan tuloa, mutta emme voi vastata mahdollisista vaurioista  joita on syntynyt ajoneuvossa jo olleesta viasta kun se on tuotu pesuun. Vika on voinut tullut esille vasta pesun yhteydessä esim. huonosti kiinni oleva sivupeili tai muun lisätarvikkeen/laitteen kiinnitys on huono tms.

Scroll to Top