Autodent.fi

Palvelut autoliikkeille

Ammattitaitoiset ajoneuvojen pesu- ja hoitopalvelut

Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa ajoneuvojen pesu- ja hoitopalvelut niin uusille- kuin käytetyille autoille sekä korjaamon ajoneuvoille. Olipa kyseessä sitten uuden auton viimeistely luovutusta varten tai käytetyn auton huolellinen puhdistus, voitte luottaa siihen, että lopputulos on paras mahdollinen.

Laadukkaat pesu- ja hoitopalvelut täyttävät korkeimmatkin vaatimukset ja pitää jälleenmyytävien myyntiarvoa parempana. Lisäksi laadukkaasti hoidettuna nopeuttaa varaston kiertoa ja lisää myyntiä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Autodent autopesut yrityksille
Autodent.fi autoliikkeille
Autodent autoliikkeille
Autodent.fi palvelut auotliikkeille

Miksi valita AutoDent?

 1. Ammattitaitoista palvelua
  Tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka tietävät, miten erilaiset auton pinnat tulisi puhdistaa ja hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla ammattikäyttöön tarkoitetuilla aineilla ja työvälineillä.

 2. Kattavat pesupalvelut
   Tarjoamme autoliikkeille monipuolisia ajoneuvojen hoitopalveluita kuten: sisä- ja ulkopesut, maalipinnan kiillotukset ja kiveniskemien korjaukset, tuulilasin korjaukset sekä keraamisten pinnoitteiden asennukset. Voitte valita juuri teidän tarpeisiinne sopivat ratkaisut.

 3. Nopeus ja tehokkuus
  Ymmärrämme, että aikataulut voivat olla tiukkoja, jonka vuoksi tarjoamme nopean ja tehokkaan prosessiohjatun palvelun, jolla vaikutetaan varaston kiertoon.

 4. Nykyaikainen automatisoitu laskutusjärjestelmä
  Käytössämme on nykyaikaiset taloushallinnon järjestelmät, joilla saamme laskut räätälöityä asiakkaidemme toiveiden mukaisiksi sekä nopeasti perille.

 5. Ympäristöystävällisyys
  Huolehdimme ympäristöstä ja käytämme pesuprosessissa ympäristöystävällisiä menetelmiä.

 6. Luottamuksellisuus
  Ymmärrämme, että autoliikkeiden ajoneuvojen hoitoon liittyy usein myös luottamuksellisia tietoja. Voitte luottaa siihen, että käsittelemme kaikki asiakastiedot ja ajoneuvoihin liittyvät asiat luottamuksellisesti ja huolellisesti.

Toimipaikat

Toimimme 15 eri toimipisteessä seuraavilla paikkakunnilla, Helsinki, Espoo, Vantaa, Hämeenlinna, Tampere, Turku ja Raisio.

Yritysmyynti

Pääkaupunkiseutu-hämeenlinna-tampere
Varsinais-Suomi
Scroll to Top