Ulkopesut ja maalipintojen hoito nopeasti ja tehokkaasti

Käsinpesu alk. 30 €
Hellävarainen, maalipintaa säästävä ja perusteellinen pesu tehdään ympäristöystävällisillä tuotteilla.

Käsinvahaus alk. 80 €
Auton vahaus kannattaa teettää vähintään kahdesti vuodessa: ennen talven tiesuolauksia ja keväällä suojaamaan auringolta. Käytämme käsinvahauksessa tehokkaita, ammattikäyttöön tarkoitettuja vahoja ja lopputulos sekä kiiltää että suojaa.

Kovavahaus alk. 120 €
Kovavaha antaa häikäisevän kiillon ja pitkäaikaisen suojan kemikaalien ja auringonvalon haittoja vastaan. Kovavahakäsittely suojaa auton maalipintaa mm. saasteilta, puiden pihkalta, lintujen jätöksiltä, tiesuolalta ja kalkkijäämiltä.

Maalipinnan hionnalla alkuperäinen sävy ja kiilto alkaen 150 €
Maalipinnan kiillotus eli “myllytys” poistaa pintanaarmut ja hapettumat sekä palauttaa auton oikean värin. Maalipinnan kiillotuksen jälkeen auto suojataan tavallisella vahalla, kovavahalla tai pinnoitteella. Käsittelyn jälkeen auto näyttää taas kuin uudelta ja se on helpompi pitää puhtaana. Hiominen vaatii vahvaa ammattiosaamista ja kokemusta.

 

Moottorin pesu
Myös moottoritila kannattaa toisinaan puhdistaa, ettei korroosio pääse alkamaan niin helposti. Moottoritilan pesu vaatii erikoisosaamista, jotta herkät sähkö- ja tietotekniikkalaitteet eivät vioitu puhdistuksessa. Jotkin automallit saattavat olla pesun suhteen erityisen herkkiä, siksi moottoripesu tehdään aina auton omistajan vastuulla.