Maalaukset joustavasti ja jonottamatta

Maalaukset

Olemme ammattitaitoinen ja vakuutusyhtiöiden hyväksymä korikorjaamo. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja käytämme vakuutusyhtiöiden hyväksymää CABAS-korjauskustannusten laskentaohjelmaa. Laatu on meille tärkeä asia, ja koska olemme maalauksiin ja kolhukorjauksiin erikoistunut yritys, on työmme jälki parasta mahdollista.

Meille hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia ja voit saada autosi työn alle todella nopeasti.

Maalaamossamme käytetään laadukkaita, vesiliukoisia värejä. Käyttämämme tekniikka on nykyaikaista, tehokasta ja ympäristöä säästävää. Korikorjauksissa käytämme kunkin automerkin alkuperäisosia. Laaja verkostomme ja tiivis yhteistyömme autoliikkeiden kanssa mahdollistaa varaosien saannin nopeasti.

Muut maalaukset

Käytössämme oleva moderni teknologia, ammattitaitoiset tekijät sekä toimivat työskentelytilat mahdollistavat sen, että voimme tarjota myös muuta, kuin auton maalausta. Olemme maalanneet asiakkaillemme jopa hissien ovia, huonekaluja ja erilaisia teollisuuden osia ja tarvikkeita. Jos sinulla on maalausta kaipaava kohde, pyydä meiltä tarjous!

AutoDent Oy ja Incar Oy ovat solmineet liiketoimintakaupan Espoon Kivenlahdessa vauriokorjaus ja maalaamoliiketoiminnan osalta.

Kaupan yhteydessä kaikki AutoDentin maalaamon työntekijät siirtyivät InCarin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Toiminta jatkuu edelleen samoissa tiloissa, joten tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat!

Maalaamotyot-10